Panouri solare apa calda

- transport GRATUIT la panourile solare
- in rate fara dobanda
Tel: 0723.160.638 / 0770.132.847
Panouri solare apa calda in rate fara dobanda

Hidrofor electronic cu invertor folosit la ridicarea presiunii apei

Hidrofor electronic cu invertor folosit la ridicarea presiunii apei
E.sybox este un sistem compact integrat electronic pentru stimularea apei si presurizare. Acest produs este potrivit in special pentru uz casnic, zone rezidentiale si industria usoara, precum si pentru irigatii si in scopuri de gradinarit. Sistemul include o pompa cu mai multe etape de auto-amorsare, invertor cu viteza variabila (mentinand o presiune constanta in raport cu un debitul variabil), senzorii de presiune si debit, un vas de presiune 2 L, supapa de retur si o interfata simpla, usor de utilizat, cu un ecran LCD de inalta rezolutie.

Aceasta unitate completa nu are nevoie de alte dispozitive suplimentare pentru a fi instalate. Este o solutie all-in-one care este unica pe piata, deoarece poate fi instalata vertical sau orizontal.

Este, de asemenea echipat cu un sistem de comunicare wireless, care va permite sa creati seturi de rapel formate de pana la patru unitati, fara panouri de control sau fire (exemplu bloc de 4 etaje cu 4 scari)

Protectie antiinghet realizata prin pornirea pompei in cazul in care temperatura scade pana la temperaturi apropiate celei de inghet.

Caracteristicile si designul e.sybox face sistemul usor adaptabil la orice tip de instalatie.

Montata pe orizontala sau verticala, intr-o incapere ventilata sau intr-o pivnita, orice camera va fi perfecta pentru o buna utilizare a e.sybox, care asigura o reducere de cel putin 30% a spatiului ocupat in comparatie cu orice alt sistem traditional.

Fisa tehnica:

Review:
Nume:


Email:


Verificare:
(doar litere)
*toate campurile sunt obligatorii

Review-uri

Produse similare

SUS