Panouri solare apa calda

- transport GRATUIT la panourile solare
- in rate fara dobanda
Tel: 0723.160.638 / 0770.132.847
Panouri solare apa calda in rate fara dobanda

Kit Panou solar termic nepresurizat de 100 litri

Kit Panou solar termic nepresurizat de 100 litri

Panoul solar este recomandat pentru 2, maxim 3 persoane; acest tip de panou solar poate fi folosit doar 9 luni pe an (martie - noiembrie) nefiind presurizat.


Principiul de functionare al acestui tip de panou solar, se bazeaza pe fenomenul de incalzire prin convectie naturala a apei din interiorul tuburilor vidate –principiul termosifonului. Prin interiorul tuburilor vidate, va circula apa care se incalzeste, dupa care se ridica in partea superioara a rezervorului, iar apa rece din rezervor coboara in tubul vidat de sticla, inlocuind-o pe cea calda care a urcat.


Acest tip de panou solar, va trebui montat la o inaltime superioara fata de cel mai inalt consumator. Presiunea finala a apei este data doar de inaltimea la care va fi montat (principiul gravitatiei).


Daca se doreste montarea lui pe pamant, panoul solar poate functiona doar cu ajutorul unei pompe de majorare a presiunii.
Este cel mai simplu panou solar, putand fi dotat si cu rezistenta electrica de 1.5 Kw, pentru perioade indelungate fara soare.
Bazinul dispune de izolatie Polyurethane de 55 mm si este realizat in totalitate din inox atat la interior (inox alimentar) cat si la exterior.

Pachetul contine

1.Panou solar cu vas flotor:

- bazin din inox SUS304 2B, grosime 0.5 mm

- suport prindere 45° din inox SUS201

- 10 tuburi 58/1800 mm

- anod de magneziu

- vas flotor din inox SUS304 2B 

- elemente de fixare, accesorii, suruburi, piulite

- aerisitor de supraplin

2.Panou solar cu automatizare:

- microcomputer cu urmatoarele functii: reumplerea automata a bazinului cu apa, atunci cand bazinul este sub limita stabilita, afisarea temperaturii apei din bazin, afisarea nivelului de apa, intreruperea automata a rezistentei

- rezistenta electrica de 1.5 Kw

- electrovalva unisens alimentare cu apa

- anod de magneziu

- bazin din inox SUS304 2B, grosime 0.5 mm

- suport prindere reglabil din inox SUS201

- 10 tuburi 58/1800 mm

- senzor nivel si temperatura apa - inox SUS304 2B

- aerisitor de supraplin

Fisa tehnica:

Presiune apa calda in functie de inaltimea la care este montat panoul solar nepresurizat
Review:
Nume:


Email:


Verificare:
(doar litere)
*toate campurile sunt obligatorii

Review-uri

Marius Nechifor 16-03-2015
review Marius NechiforAm comandat un sistem presurizat de 100 litrii pentru soacra mea la tara. Chiar daca montajul a fost decalat cu o zi, sunt multumit de comunicarea cu vanzatorul si de calitatea produsului. Recomand.


Viorel Mistrianu 02-03-2015
review Viorel MistrianuEu de felul meu sunt mai carcotas dar ce sa zic, chiar nu le-am gasit niciun nod in papura. Baietii sunt OK, se ocupa de tot! Apelati la ei cu mare incredere sunt cu adevarata profesionisti, chiar se pricep la ceea ce fac.


Produse similare

SUS